Een afspraak maken

U kunt uw afspraken telefonisch maken via nummer 0113-330875 van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 uur en 21.00 uur. Wij hebben de regel dat elke nieuwe patiënt binnen 24 uur geholpen kan worden. Wilt u echter bij één bepaalde therapeut, dan kan het zijn dat u wat langer moet wachten.
 
Ons antwoordapparaat staat in het weekend aan of als we onverhoopt de telefoon niet op kunnen nemen. Indien u dan uw naam en telefoonnummer inspreekt wordt u dezelfde dag nog teruggebeld. Het is echter wellicht nog makkelijker om direct erna nog eens te bellen, want normaal gesproken is er altijd iemand aanwezig om de telefoon op te nemen binnen de genoemde tijden.
 
Buiten deze normale telefonische bereikbaarheid zijn wij in noodgevallen te bereiken op telefoonnummer 06-52317818. Indien dan niet direct iemand opneemt wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld, maar in ieder geval op dezelfde dag voor zover mogelijk.
 
U kunt ook een e-mail sturen naar fysio.lvk@outlook.com of onderstaand contactformulier invullen om een afspraak te maken of een vraag te stellen. Wij nemen dan voor zover mogelijk dezelfde dag nog contact met u op.

Contactformulier