Olde Vogel

Na mijn VWO te Middelburg en 1-jarig psychologie in Tilburg ben ik Fysiotherapie gaan studeren aan de Avans hogeschool te Breda. Deze opleiding heb ik in 2007 afgerond. Daarna volgde ik de 3-jarige master opleiding Manuele therapie in Rotterdam, welke ik in 2010 heb afgerond.  Daarnaast heb ik tal van bijscholingen gevolgd om bij te blijven met de hedendaagse techniek, zoals Medische Training Therapie, Medical Taping Concept (kinesiotaping) en Dry Needling.
Ik ben nu 5 jaar werkzaam als algemeen fysiotherapeut en 2 jaar als manuele therapeut bij fysiotherapiepraktijk van Loo en Veerhoek te Kapelle.  De praktijk is in een aantal jaar flink gegroeid met verschillende disciplines binnen de fysiotherapie. Dit heeft als gevolg dat binnen de praktijk veel ervaringen gedeeld kunnen worden. 
 
De combinatie van Fysio- en Manuele therapie en Medische Trainingstherapie is niet meer weg te denken uit de moderne fysiotherapiepraktijk. De therapie van Dry Needling sluit hier goed bij aan. Dry needling is een efficiënte behandelmethode van myofasciale problematiek, wat resulteert in een directe pijnvermindering en een verbeterde mobiliteit van de betrokken spieren en gewrichten.
Manuele therapie
  • Algemene fysiotherapie
  • Manueel therapie
  • Medische Training Therapie (MTT)
  • Medical Taping Concept (kinesiotaping)
  • Dry Needling