Samenwerking

Als praktijk proberen wij de zorg zo compleet mogelijk aan te bieden. Daarom zijn we samenwerkingsverbanden aangegaan met collega's, zorginstellingen en andere instellingen. Zo hebben wij direct contact met sportartsen in Goes en in het Amphia ziekenhuis te Breda. Daarnaast hebben wij direct contact met eventuele verwijzers of artsen waar u op uw plek kunt zitten in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes en Vlissingen. Wij werken samen met Revant revalidatiezorg waar wij een stuk fysiotherapie voor verzorgen en rechtstreeks naar doorverwijzen en wij mensen terug verwezen krijgen. Uiteraard hebben wij regelmatig contact met osteopaten, fysio's, ergotherapeuten en overige hulpverleners bij ons in de regio waar nodig.
 
Ook zijn wij een samenwerking aangegaan met de Voetbalclub Kapelle, de Speelotheek Kapelle, Zwemclub de BevelandersStichting Comité Baroalt, en geven wij therapie in  zwembad in kapelle en zwembad Den Inkel. Wij zijn ook aangesloten bij stichting annatommie. Dit is een team van orthopedisch chirurgen, radiologen en fysiotherapeuten die onder één dak gevestigd zijn om een snelle diagnose en behandeling te bewerkstellligen. Er zijn geen wachttijden bij annatommie, zo kunnen mensen met bijvoorbeeld knie of schouderklachten binnen 2 dagen terecht voor bijvoorbeeld een MRI-scan. annatommie heeft vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Bussum, Rijswijk en Utrecht. Doordat wij samenwerken met annatommie kunt u de snelle en goede orthopedische service genieten van annatommie en bij ons dicht bij huis revalideren indien nodig.
 
                                   
 
Hiernaast zijn wij een van de 2 hoofdsponsoren van het wielerteam Acparts/Van Loo & Veerhoek. Ook hebben wij een samenwerking lopen met het Aleco talentencentrum Zuid-West Nederland  en zijn wij aangesloten bij het Olympisch netwerk.